Közeledik a Valentin nap!

Te is voltál már úgy, hogy ezen a csodás napon szeretnél maradandót adni, de nem tudod kitalálni, hogy mit szeretne a kedvesed, párod, szerelmed. Aztán elintézed végül egy bobbonnal, vagy egy üveg borral.

Most itt a vissza nem térő lehetőség! Hívd egy közös élményfestésre, ahol együtt feledkezhetsz bele a festésbe a szerelmeddel. Felejthetetlen közös élményben lesz részetek! Romantikus körülmények apró figyelmes, latinos falatokkal, borral, és nagyszerű segítőkkel.

Ígérjük amikor majd ránéztek a közösen elkészített tárgyra egy nagyszerű néhány óra fog eszetekbe jutni és az ahhoz kapcsolódó kellemes érzések. Nincs más dolgod, mint jelentkezni tehát! Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi kérdőívet: Jelentkezési Lap ITT

2022. február 14. Hétfő este 18-20.00 RÉTSÁG MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
A páros festés ára most 13900 Ft/páros

A randi tartalmaz egy latinos vacsorát, borkóstolást és a közös élményfestést!Lehet, hogy egy illusztráció

Az élményfestés szünetében gondolatebrésztő üzenettel is készülünk ami a festményhez kapcsolódik.
A festés helyileg a Városi Művelődési Központ és Könyvtár – Rétság a fent meghirdetett időben.
Egy különleges képet festünk együtt profi segítőkkel igazi feszített festővászonra, amit haza is vihetsz utána! Nem fogod megbánni, hisz te is tudsz festeni! Mindenki kap állványt, kötényt, ecseteket, és festéket is!

Mi minden kelléket hozunk, 40x40cm kèpet festünk, neked csak az a dolgod, hogy jól érezd magad instruktoraink (Borbás Réka és Lengyel László Zoltán) segítségével!
Nincs más dolgod mint kitölteni a jelentkezési lapot és pontosan érkezni a Rétsági Művelődési házba, hiszen mi is pontosan kezdünk!
Olvass bele a blogunkba is több háttérinfóért: https://tejoeghiszenfestek.blogspot.com/
A festés alatt lehetőség lesz enni, inni is, természetesen hozhatsz is magaddal kicsivel többet, mint ha csupán magadra gondolnál, de meglepetések is várnak!
A száradási időben sem maradsz egyedül, hiszen ilyenkor „lelki” eledellel is készülünk, ami megújít, felfrissít!
A kész képet (tárgyat) fel tudod majd tenni a faladra, vagy oda ajándékozhatod a barátodnak!
Szervezőként fenntartjuk a jogot, hogy a hatályos járványrendeletek alapján módosítsuk, vagy töröljük a meghirdetett programot.