Erdőmérnökként végeztem, de lelkészi szolgálatot végzek. A szolgálat számomra létformává vált, megértettem, hogy ezen a földön azért hagyott itt bennünket Isten, hogy megtanuljunk segíteni egymásnak. Jézus nagyon tömören foglalja össze az élet esszenciáját, értelmét: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, és felebarátodat, mint magadat.” Jézus ezt mondta neki: Helyesen feleltél: tedd ezt, és élni fogsz. (Lukács 10, 27-28).

Az élet sok területén szereztem tapasztalatot, szellemi és fizikai munkában egyaránt. Felfedeztem, hogy sok dologban tudok segíteni. Nem tartom alantasnak a fizikai munkát, de szívesen beszélgetek, lelki gondozok, vagy éppen családi események színvonalát emelem.

Gyerekkorom óta mondok verseket, festek, rajzolok, rendezvényeken is, sok szép elismeréssel. Nézz körül az oldalamon, és ismerkedj meg a képességeimmel!

Jártál már úgy, hogy fel kellett volna szerelni egy polcot, de nem volt megfelelő szerszámod és segítséged? A kerted mindig szeretted volna szebbé tenni, de nem ment egyedül?

Lelki terhekkel megrakodva nem volt senki, akinek elmondhattad volna a problémádat? Vigasztalásra szorultál, de senki nem volt melletted? Elvesztetted a szerettedet, de nincs vallási felekezettel kapcsolatod, ki temesse el őt?

Ki kellett volna takarítanod profin a lakás átalakításod után, de se erőd, se energiád, se kedved nem volt hozzá?

 

Szerettél volna egy emlékezetes családi, baráti összejövetelt megszervezni, de nincs ötleted?

Mindig ki akartál próbálni művészi önkifejező eszközöket, de nem volt segítőd, eszközöd, vásznad?

Nos elég furcsa, hogy ezekre itt találhatsz segítséget, mégis azt ismertem fel magamban, hogy elég sokoldalú vagyok. Rájöttem, miért ne segítenék nálad is, ha egyszer ezt a saját otthonomban is csinálom, sőt másoknál is sokszor segítettem már. Úgyhogy kérlek nézd végig a segítségeim széles palettáját, s ha úgy érzed nálad is elkelne a két kezem, a megértésem, vagy a szaktudásom, akkor hívj bátran, vagy írj az elérhetőségeimen!